Toyota delovi | Prodaja rezervnih, fabričkih auto delova

Toyota auto delovi

Toyota delovi. Nudimo širok asortiman Toyota auto delova za različite modele vozila po najpovoljnijim cenama u Srbiji. Naši Toyota auto delovi potiču od proverenih i sigurnih proizvođača. Za svaki deo koji kupite kod nas dobijate fiskalni račun kao i garanciju za ispravnost pojedinog dela za Vaše vozilo.

Sve auto delove za Toyota vozila možemo podeliti na kategorije: senzori, pumpe, delovi za mali servis, delovi za veliki servis, kočioni sistemi, kočione pločice, kočioni diskovi, filteri, prenosni sistem, trap - delovi trapa, sistem hlađenja, sajle, cilindri, delovi motora, ležajevi radilice, karike, klipovi motora, ablenderi, posude za antifriz, remenice.

U našoj ponudi možete naći originalne, rezervne delove za sva Toyota vozila i to: Aygo, Avensis, Hilux, Yaris, RAV4, Auris, Prius, Corrolla, Corrolla Verso, LC V8, Land Cruiser.

Toyota - istorija kompanije

Toyota kompanija je osnovana 1933. godine kao odeljenje „Toyoda Automatic Loom Works“. Četiri godine kasnije, nazvana je „Toyota Motor Co.“, a prvi automobil proizveden je 1935. godine. Tojota je dve godine kasnije usvojila ime koje još uvek znamo - „Toyota Motor Corporation“.

Tokom Drugog svetskog rata, kompanija se posvetila proizvodnji vojnih kamiona. Posle rata, kompanija je nastavila da proizvodi automobile, ali je imala daleko veći uspeh u proizvodnji kamiona i autobusa. "Tojota" nije odustala od proizvodnje automobila, a 1947. nastupila je sa Model SA poznatim kao "Tojopet". Model SF je imao malo više uspeha na tržištu, koji je imao svoju verziju taksija, ali i 27 konjskih snaga kao i prethodni model. Mnogo snažniji model RH sa svojih 48 konjskih snaga izbačen je ubrzo nakon toga. Kompanija je zabeležila brzi rast proizvodnje, a do 1955. godine imala je 8.400 proizvedenih automobila godišnje.

Krajem osamdesetih, čitavo globalno tržište automobila za luksuzne automobile je palo, drugi proizvođači su takođe imali problema da zadrže prodaju, a onda je "Tojota" došla do "Lekusa", potpuno nove kompanije specijalizovane za proizvodnju luksuznih automobila. Nakon Drugog svetskog rata, Tojota se ističe od drugih proizvođača o korišćenju jako natovarenih kamiona kako bi pravila za reciklirana vozila. Inovativnost i pronalaženje prilika gde na prvi pogled ne postoji drugi zaštitni znak ove kompanije do danas.

Toyota delovi | Brendovi


Veleprodaja

Ukoliko ste servis, prodavnica ili majstor posebno naglasite kada nazovete da bismo vam odobrili rabat prilikom kupovine. Ukoliko se registrujete imate priliku da direktno poručujete robu sa našeg lagera.

E-shop